Yapım Notları

Aşkın Dağlarda Gezer,Haziran Gecesi,Kader ve Neredesin Firuze gibi başarılı dizi ve sinema filmlerinin öykü ve proje tasarimini ustlenen Özcan Deniz, yeni bir sinema filmiyle ilk kez yonetmen koltuguna gecti. Yapımcılığını Renkli Filmler, DNZ Film ve Demtas Film'in, dağıtımınıWarner Bross'un üstlendiği Ya Sonra? Türkiye'de 350 kopya ile 750 salonda vizyona çıkmasının yanı sıra Avrupa ve Asya'da 19 ülkeyle birlikte 25 Şubat 2011' de vizyona girecek.

Özcan DenizDeniz ÇakırBarış Falay'ın rol aldığı film, eğlenceli ama bir o kadar da hüzünlü bir aşk hikayesini anlatıyor.Bu sezonun en iddialı yapımları arasında yer alan Ya Sonra? filminde Naz Elmas, Ragıp Savaş, Erdem Akakçe, Janset ve Mehmet Arslan gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

Özcan Deniz'in yaklaşık dört yıldır üzerinde çalıştığı projesinin çekim süreci Ağustos ayında başladı ve 8 haftalık çekimle tamamlanmış oldu. Yüksek bütçeli sinema filminin İstanbul'da başlayan çekimleri Antalya ve güney sahillerinde devam etti. Laboratuvar çalışmaları, montaj aşamaları ve ses işlemleri yurt içi ve yurt dışında alanında en iyi stüdyolarda yapılan Ya Sonra? filminde,seyircilerin anılarında yer etmiş şarkıların yanı sıra, kayıtları Berlin Flarmoni Orkestrasıile yapılan üç yeni şarkıyı ilk kez filmde duymak izleyiciler için sürpriz olacak.

Evlilik kurumunun objektif ve bir o kadar da eğlenceli bir bakış açısıyla anlatıldığı Ya Sonra? filminde ; Adem (Özcan Deniz) ile Didem (Deniz Çakır) birbirlerini çok seven evli bir çifttir. Ancak evlilik, Adem'in sevgisini ve ilgisini açığa çıkartma reflekslerini köreltmiştir. Didem ise özgüveni ve özgür iradesi elinden alınmış,mutsuz bir kadına dönüşmüştür. Tek tutunduğu,onu yeniden hayata döndürecek işidir. Adem'i hala çok seviyordur. Kocasının peşinden ailesini, dostlarını, kariyerini bırakarak daha önce sadece haritalarda gördüğü şehirlere bile yerleşmekte tereddüt etmeyen Didem,bu kez aynı fedakarlığı Adem'den bekler. İşte tam bu sırada başka bir masalın prensi hikayemize girer.

Artık uyanma vakti gelmiştir…

Hiç yorum yok: