Timur - Mehmet Aslan
TİMUR
MEHMET ASLAN
Rakiplerine inat açtığı mimarlık ofisinin başarılı olması için yaşadığı gerginlikle bırakmaya çalıştığı sigara bağımlılığı bir araya geldiğinde çekilmez patron, arkadaş olmaktadır. Bütün umudu Didem'in mimarlık başarısıdır. Ama oda pek parlak görünmemektedir. Stres topu Ayten aynı zamanda en yakın arkadaşıdır.
AKIN - ATAKAN ILGAZDAĞ
AKIN
ATAKAN ILGAZDAĞ
Adem'in müzisyen arkadaşıdır. Çıkartacağı albümün heyecanını yaşarken albümünde müzikal yeteneğine inandığı Adem'in de bir şarkısı vardır. Bu şarkı Adem'in hayatının ipuçlarını taşımaktadır.
NUMAN - ALTUĞ YÜCEL
NUMAN
ALTUĞ YÜCEL
Cem'in avukatlarından biridir ve pis işlerin uzmanıdır. Ele geçirilmesi gereken arazinin peşindedir. Pişkin ve dalavereci hali daha ilk görüşte anlaşılmaktadır. Onun süprizi de Meslektaşı Ozan'dadır.
Adem - CEZMİ BASKIN
ADEM
CEZMİ BASKIN
Adem'in ticari hayallerine, gücünün yettiğince maddi desteğini esirgememiştir. Ama başarısız yatırımlardan sonra Adem'e sadece tüm dobralığıyla! öğüt vermektedir. Doğduğu topraklara bağlıdır ve sürekli Adem'in İstanbul'a gitmiş olması onu çok sinirlendirmektedir.
Ece - FATMA TOPTAŞ
ECE
FATMA TOPTAŞ
Seksi haliyle Adem'i elde etmek için sürekli taaruz halindedir. Tam kale fethedilecektir ki…
Mahir - MEHMET ULAY
MAHİR
MEHMET ULAY
Cem'in babasından yadigar sağ koludur. Cem'in tüm duyguların ve şifrelerini çözebilmiş tek kişidir. Ama o bile Cem'in hırslarıyla başa çıkmakta zorlanmaktadır.
SAFİYE - AYŞEN GRUDA
SAFİYE
AYŞEN GRUDA
Bir istanbul hanimefendisidir. Cok degerli bir arazinin de sahibidir. Askla ugurladigi kocasinin ardindan, bu araziye sahip cikan tek kisidir. Hayirsiz torunu ise bu araziyi onun elinden almaya calismaktadir. Torununun bu yolda karsisindaki tek engel adem'dir.
DİDEM ANNE - ALİYE UZUNATAĞAN
DİDEM ANNE
ALİYE UZUNATAĞAN
Kızının herzaman yanındadır ve yeni nesil kadınların boğuştuğu sorunlardan uzak Ege'li huzurlu bir kadın.
DİDEM BABA - İSMAİL DÜVENCİ
DİDEM BABA
İSMAİL DÜVENCİ
Gerçek bir Ege'li ruhuna sahip sevecen ama az biraz aksi. Hayatı akışına bırakmış karmaşalardan uzak sessiz bir adam.

Hiç yorum yok: